29.01.2020

Verneombudssamling 27. januar på Steinkjer – en god start på året!

RVO på verneombudssamling

RVO-er i Midt-Norge, Claudia Förster og Eva Jenssen har avholdt årets første verneombudssamling. Sted var Quality Hotel Grand på Steinkjer. De fremmøtte var en gjeng engasjerte verneombud, ansatte og tillitsvalgte fra bransjene overnatting, servering og renhold.

Verneombudets rolle

Tema for samlingen var verneombudets rolle og hvordan man kan planlegge og gjennomføre gode vernerunder i egen bedrift. Det ble snakket mye om hvordan man kan få til et aktivt vernearbeid på sin arbeidsplass, og hvordan man kan opprette og vedlikeholde et godt samarbeid mellom verneombud, leder og tillitsvalgt. Deltakerne stilte gode spørsmål og var åpne om utfordringer i egen bedrift. Det var gode erfaringsutvekslinger og det ble delt mange gode tips og råd mellom deltakerne.

Tilbakemeldinger tyder på at det var en nyttig, god og interessant samling, både for deltakere og kursholdere.

Quality Hotel Grand Steinkjer stod for fasilitetene og stilte med fine kurslokaler, god bevertning. En engasjert og pålitelig kursvert bidro til at samlingen ble vellykket.

Vi håper mange verneombud, ansatte og tillitsvalgte vil komme på våre neste verneombudssamlinger . Samlingene koster ikke noe.

For påmelding og nærmere informasjon - se vår kursside.