15.06.2020

Renholdernes dag 15. juni

Gruppebilde av renholdere i Multi renhold

Renholdere, gratulerer med dagen!  15. juni er renholdernes internasjonale dag. 
Regionale verneombud Eva Jenssen og Claudia Förster var invitert til å markere renholdernes dag hos Multirenhold i Trondheim. 

Daglig leder Carlos i Multirenhold invitert til personalmøte for alle ansatte, og RVO stilte med kake

Etter en tøff vår var det godt å møtes og sammen reflektere over hvordan arbeidshverdagen til de rundt 20 ansatte har vært etter at korona rammet Norge.  Daglig leder sparte ikke på ros, og han fortalte hvor stolt han er over jobben alle renholdere har gjort og daglig gjør. Han har fått mange gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Vi ble imponert! 

Valg av verneombud

Et viktig tema for personalmøtet var gjennomføring av verneombudsvalg. Med god veiledning fra RVO Eva Jenssen ble det valgt nytt verneombud, til stor applaus fra de oppmøtte. Et engasjert nytt verneombud og en fornøyd daglig leder kan nå starte et godt samarbeid for et trygt og helsefremmende arbeidsmiljø.

 Les mer om rollen til verneombudet og se gode råd og tips i RVO-brosjyren «Informasjon til deg som verneombud»  

Bakgrunnen for renholdernes dag

Sammen med regionale verneombud var også Norsk Arbeidsmannsforbundet til stede for å gi en kort orientering om hva det betyr å være fagorganisert i norsk arbeidsliv. Bakgrunnen for Internasjonal dag for renholdere var også et viktig tema.

Regionalt verneombud Eva Jenssen fortalte gjengen fra Multirenhold hvor viktig det er å være stolt av renholdsyrket. Uten renholdere stopper samfunnet. At det finnes en internasjonal dag for renholdere var nytt for alle, men ikke mindre interessant for den flerkulturelle staben i Multirenhold.

Med god stemning og kake ble det et godt gjennomført personalmøte. Det nye verneombudet gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver som vervet bringer med seg.

RVO Gratulerer med renholdernes dag 15. juni 2020