03.12.2019

RVO markerer Renholderens dag!

RVO Steve Mutch og driftssjef ISS Renhold i Østfold, Anne Marte

I anledning ISS Facility Service avdeling Østfold sin markering av Renholderens dag, var regionalt verneombud Steve Mutch, invitert til å feire dagen sammen med ISS sine renholdere i Østfold.

- Vi ønsker å sette pris på våre renholdere og synes markeringen av Renholderens dag er en fin anledning til det, sier Anne Marthe Eriksen, driftssjef for ISS Facility Service AS i Østfold. Sammen med noen av de ansatte er hun initiativtaker til markering av dagen. Foruten regionalt verneombud, var også flere utstyrsleverandører invitert til å møte ISS renhold sine ansatte denne åpne dagen på avdelingskontoret i Sarpsborg.

-Selvsagt stiller jeg opp når jeg får mulighet til å møte så mange flotte renholdere, sier RVO Steve Mutch. Det er fint for meg å komme i kontakt med renholdere og jeg vil også være med å markere dagen og den viktige jobben renholdere gjør. Ved dager som dette kan vi bidra til å gi renholderne mer respekt for den jobben de gjør.

Renholderenes dag på avdelingskontoret i Sarpsborg ble feiret med noe godt å spise og de fremmøtte deltok ivrig i Quiz-konkurranse med mange fine premier. Stemningen i lokalene tyder på at det ble  satt stor pris på markeringen og en hyggelig stund sammen med kollegaer.

Det var første gang ISS Facility Service AS avdeling Østfold markerer dagen, men forhåpentligvis vil dette blir en årlig tradisjon også her i Østfold, avslutter Anne Marthe Eriksen.

Fakta om Renholderens dag:

Markering som i sin tid ble startet ved renholds­avdelingen på Ullevål sykehus for å vise fram renholderne og gjøre andre ansatte – og renholderne selv – bevisste på hvor viktig en renholder er. Har siden spredd seg til og blitt en tradisjon ved renholds­avdelinger og -bedrifter over hele landet.