meny
Illustrasjonsbilde av RVOere på byggeplass

Informasjon om nettsiden

Nettsiden til regionale verneombud i bygge- og anleggsbransjen har informasjon om RVO-avgiften, prosjekter som har fått støtte fra fondet, kurs­oversikt, brosjyrer/veiledere, informasjon om RVO-ene, styret og nyheter som er relevant for bransjen. Vi har også en egen side på engelsk med informasjon om ordningen og avgiften.

I løpet av 2020 har det vært 8 017 brukere innom nettsiden. Totalt har det vært 62 652 sidevisninger. Det har vært flest sidevisninger til: forsiden til RVO BA, RVO-avgiften, generell informasjonsside om fondet og RVO-ene, oversikt over kurs og brosjyrer/veiledere, oversikt over de ansatte RVO-ene og veileder for grøftearbeid.

Av de 8 017 brukerne som har vært innom nettsiden har ca. 55 prosent kommet inn på siden ved å bruke en søkemotor (som Google), ca. 41 prosent har kommet inn på siden ved å trykke på en link som fører til nettsiden (f.eks. linken som står i fakturaen for avgift) og resterende 4 prosent har kommet inn på siden fordi en nettside, eller sosiale medier (som Twitter, Facebook, LinkedIn osv), har omtalt ordningen og lagt link til nettsiden.

Antall brukere på nettsiden

8017

Fordelingen av innganger til nettsiden