01.06.2021

Internasjonal dag for renholdere tirsdag 15. juni 2021

To stolte renholdere

Hvert år markerer RVO renholdernes dag. Også i år håper vi å møte flest mulig renholdere på arbeidsplassen deres og vise at de gjør en utrolig viktig jobb.

Regionale verneombud for renholdsbransjen har planlagt en kampanjeuke for å markere renholdernes dag, 15. –18. juni 2021 (uke 24).

Noe av det vi vil informere om på renholdernes dag er arbeidsrelaterte muskel- og skjelettplager.

Ønsker du at vi skal kom en tur innom deres bedrift og arbeidsplass og gi en liten oppmerksomhet til renholdere -ta kontakt med RVO i ditt område  RVO har gode smittevernsrutiner som blir brukt ved alle besøk.

Vi har ikke mulighet å komme innom alle bedrifter. Så send gjerne et bilde og noen ord om deres markering av dagen som vi kan benytter på vår Facebookside/nettside. Bildene blir finest hvis de ansatte er ikledd arbeidstøy. Bildene kan enten sendes til oss på e-post post@rvohrr.no eller  som melding på vår Facebookside Regionale verneombud i hotell, restaurant og renhold. Husk å skriv ditt navn og bedriftsnavn. Bildene med flest like på Facebook premieres.

Vi oppfordrer alle andre til også å rose en renholder, synliggjør hvor viktig renholderne er på din arbeidsplass, eller finn på noe annet for å gjøre litt ekstra stas på renholderne tirsdag 15. juni. Kan også gjøres digitalt!

 

Renholdernes dag er innført for å vise fram renholderne og gjøre andre ansatte, og renholderne selv, bevisst på hvor viktige en renholder er.